Kartanon salit ja kahvila

Vanhankylän Kartano on tunnelmallinen paikka viettää erilaisia tilaisuuksia. Kartano jakaantuu viiteen erikokoiseen saliin. Kaikkiin saleihin mahtuu yhteensä 150 henkilöä.

Kartanon pääsali

Upeat näkymät Tuusulanjärvelle, 1800-luvun koristeelliset kattomaalaukset, sekä tunnelmallinen takka tekevät kartanon pääsalista upean juhla- ja kokoustilan. Salissa on istumapaikkoja 36:lle kokoustajalle sekä 43:lle juhlijalle. Tilassa on käytössä normaali kokoustekniikka.

Kartanon pieni sali

Intiimimpi kartanon pieni sali soveltuu hienosti pienemmän porukan kokoontumisille. Tilaa löytyy kahdelletoista kokoustajalle tai kabinettiruokailijalle. Tilassa on käytössä normaali kokoustekniikka.

Kartanon sisäpiha

Sisätilojen lisäksi myös kartanon aurinkoinen sisäpiha on käytettävissä tilaisuuksiin. Sisäpiha on kesäisin kalustettu. Suuret aurinkovarjot tuovat viihtyisyyttä. Loppukesästä sisäpihalle rakennetaan suuri teltta. Sisäpihan teltassa tilaisuuksia voi järjestää pitkälle syksyyn ja jopa läpi vuoden. Sisäpihalle mahtuu 120 henkilöä.

Kartanon kellari

Kartanon kellari on perinteikäs, vanha tiiliholvikellari. Kellari soveltuu rentoihin, teemallisiin ja tunnelmallisiin juhliin sekä tietysti myös kokouksiin. Kellarissa on anniskeluoikeudet, oma baari ja kesäterassi. Kartanon kellari soveltuu 20–50 hengen juhliin tai 10–15 hengen kokouksiin.