Koe retkeilytunnelma Vanhankylän Kartanon kompakteissa ja edullisissa retkeilymökeissä!

Kartanolla on 18 sympaattista, pientä majoitusmökkiä, joihin mahtuu 2-4 henkilöä per mökki. Näihin nostalgisiin mökkeihin ei tule juoksevaa vettä, joten WC ja suihkutilat sijaitsevat mökkien lähellä olevassa leirintäalueen huoltorakennuksessa.
  
Mökeissä on valmiina liinavaatteet siistissä pinossa odottamassa, mutta myös omat liinavaatteet voi tuoda mukanaan. Liinavaatteidemme vuokraamisesta peritään pieni lisämaksu.

Mökkilomalle saapuessa ilmoittautuminen hoidetaan Kartanon kahvila-ravintolan tiskillä. Ilmoittautumisen yhteydessä peritään majoitusmaksu, täytetään majoituskortti, annetaan avaimet ja käydään leirintäalueen säännöt läpi. Mökkeihin annetaan mukaan 5 litran hanallinen vesitankki.

Pois lähtiessä mökin avain palautetaan Kartanon kahvila-ravintolan tiskille. Kartanon ollessa suljettu, avain palautetaan Kartanon postilaatikkoon.

Mökkeihin tuloaika on klo 14-17 välillä ja luovutus klo 12 mennessä. Mökkivarausta tehtäessä on mahdollista sopia myöhäisemmästä tulo- tai lähtöajasta.

Mökkikylämme on avoinna ainoastaan kesäaikaan.

Vehreässä ympäristössä voi ulkoilla vaikka kartanon mailla kiertävällä luontopolulla. Leirintäalueen välittömästä läheisyydestä löytyy mm. frisbeegolf-rata ja hevostalli. Kesäisin kanat sekä lampaat ilahduttavat vierailijoita pihapiirissä. Kartanolla on myös oma uimaranta, lapsille leikkikenttä, kepparirata, beachvolley-kenttä sekä jalkapallomaaleja ja monia muita aktiviteetteja.

Vanhankylän Kartanolla on runsaasti ohjelmaa kesäviikonloppuisin. Matkailetpa sitten yksin tai yhdessä - kartano palvelee!

Vuokraamalla mökin sitoudut siivoamaan myös jälkesi, eli
- mökki lakaistaan
- matto ravistellaan
- mikro, jääkaappi ja vedenkeitin puhdistetaan
- vuokratut liinavaatteet ja pyyhkeet jätetään siististi pinoon sängylle.

Siivouksen laiminlyönnistä olemme oikeutettuja laskuttamaan siivousmaksun.

Puolukka (2 hlön)  näissä   mökeissä on romanttisesti ainoastaan parisänky.  Hinta: 35€/vrk, tapahtumien aikana 50€/vrk

Puolukka (2 hlön) näissä mökeissä on romanttisesti ainoastaan parisänky.

Hinta: 35€/vrk, tapahtumien aikana 50€/vrk

Mansikka   (4 hlön)  näiden mökkien varusteluun kuuluu 2 kerrossänkyä, jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin.  Hinta: 55€/vrk, tapahtumien aikana 95€/vrk

Mansikka (4 hlön) näiden mökkien varusteluun kuuluu 2 kerrossänkyä, jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin.

Hinta: 55€/vrk, tapahtumien aikana 95€/vrk

Lemmikkilisä 12€/vrk ja lemmikkieläimen mukana olosta on sovittava aina etukäteen.

Lakanat ja pyyhe 10€ /henkilö.

Pidempiaikaisessa majoituksessa välisiivous alkaen 20€.

Mökit eivät sovellu liikuntaesteisille.

Mökit ovat savuttomia.

Mökit soveltuvat mainiosti esimerkiksi urheiluseurojen tai leirikouluryhmien majoitukseen. Mökeissä on yhteensä 64 petipaikkaa.

Jos haluat vuokrata koko mökkikylän, ota yhteyttä myyntipalveluumme!