Tiedote

Tämä oli hyvä alku - tästä on hyvä jatkaa!

 
 

Noin kolme ja puoli vuotta sitten Luovat Palvelut Oy allekirjoitti vuokrasopimuksen Järvenpään kaupungin omistaman Vanhankylän kartanon toiminnasta.

Alusta alkaen tavoitteenamme on ollut nostaa Vanhankylän kartanon profiili sille kuuluvalle tasolle kulttuurillisesti, sekä tehdä paikasta jälleen kaikkien ihmisten aktiivisesti toimiva olohuone. Kartano, jossa kaikkien olisi mukava viihtyä, viettää aikaa ja nauttia niemen ainutlaatuisesta luonnosta. Tavoitteenamme on ollut myös, että koko niemeä alettaisiin vihdoin kehittämään ja tekemään niemestä lähimatkailuun sekä matkailuun isommassakin mittasuhteessa kutsuva paikka.

Olemme saaneet kokea ikimuistoisia hetkiä - niin asiakkaat, työntekijät, kuin allekirjoittanutkin. Kiitosta ja huomiota on tullut erittäin laajalta rintamalta.

Kartanolla on opittu uimaan, kosittu, menty naimisiin, kihloihin ja jopa erottukin. Kartanolla on tehty niin monenlaista henkilöhistoriaa, että monet muistavat hetket koko lopun ikäänsä. Huomiotahan Järvenpää ja Vanhankylän kartano on tosiaan niittänyt maan- ja maailmanlaajuisesti.

Olemme tehneet kovasti töitä Kartanon eteen. Tämä aika on ollut äärimmäisen antoisaa, mutta myös erittäin raskasta. Olemme käyttäneet kaikki keinomme ja voimavaramme siihen, että kartanon toiminta saadaan mahdollisimman hyvään lentoon. Olemme järjestäneet satoja isoja ja pienempiä tapahtumia, joista on päässeet nauttimaan niin perheen pienimmät, kuin aikuisetkin. Tuhannet ja taas tuhannet kiitokset asiakkaillemme!

Olemme työllistäneet jokaisena vuotena välillisesti yli 100 ihmistä. Jotkut ovat tehneet vain kertaluontoisia keikkoja, joillekin Uusi Vanhis on ollut iki-ihana ja pitkäaikainen työpaikka. Lämpimät kiitokset kaikille meillä töissä olleille!

Järvenpään virkamiehet ja kaikki Järvenpään kaupungilla töissä olevat ihmiset ovat olleet meille aina avuksi, niissä puitteissa kun se on ollut viran puolesta mahdollista. Olemme ison kiitoksen velkaa kaikille kaupungilla työntekijöille!

Myös kaupungin poliittinen johto on ollut mukana vauhdittamassa Vanhiksen ja Vanhankylän niemen kehitystä kanssamme. Iso kiitos ja sydän myös Teille kaikille!

Vanhankylän kartanon toiminta on valitettavasti ollut taloudellisesti erittäin haastavaa ja olemmekin joutuneet tekemään vaikean päätöksen, olla jatkamatta kartanon liiketoimintaa. Vuokrasopimuksen puramme Järvenpään kaupungin kanssa hyvässä yhteisymmärryksessä.

Yrityksemme Luovat Palvelut Oy on yksi Suomen vanhimmista ja arvostetuimmista yritystapahtumien järjestäjistä. Olemme toimineet nyt 30 vuotta menestyksellisesti tapahtumien suunnittelijoina ja tuottajina. Jatkossa suuntaammekin kaikki voimavaramme Suomen parhaimpien yritystapahtumien suunnitteluun ja tuotantoon.

Kartanon kehitys on nyt saatu hyvään alkuun ja sille tielle, jolle 1600 luvulla perustettu Vanhankylän kartano kuuluukin. Tästä on nyt Järvenpään kaupungin ja mahdollisesti tulevaisuudessa tulevan uuden kartano toimijan hyvä jatkaa Vanhiksen kehitystä!

Lämpimät kiitokset kaikille, kaikkea hyvää - nähdään hyvissä tapahtumissa!


Ystävällisesti,

Lauri Ollari,

Luovat Palvelut Oy, Vanhankylän Kartano / Uusi Vanhis